Aktuality > Obecná aktualita > Přípravy vrcholí – tiskovka za námi, zítra frčíme

zpět na všechny příspěvky 18. LEDEN, 2017

Přípravy vrcholí – tiskovka za námi, zítra frčíme

Fitmin tým má za sebou poslední důležitou povinnost před odletem na MS do Kanady. 18. 1. 2017 v 10:00 proběhla ve Veslařském klubu na Smíchově tisková konference, na níž závodníci novinářům nastínili, co je v Haliburtonu čeká.

Fitmin tým představil své členy, lidské i psí
Fitmin tým, sestavený z Michala Ženíška, Michaely Srchové a Jiřího Mencáka, představil v první řadě sporty, ve kterých budou závodit, vybavení, které s sebou povezou, a také popsali, co je na MS čeká. Každý z nich má před sebou tři závody – vždy dva ve své kategorii a pak společně zabojují jako jeden tým ve štafetě. Tím pro ně závody v podstatě vyvrcholí.
Mluvili také o svých psech – těch do Kanady pojede celkem sedm. Jejich přeprava za oceán je pro zvířata i celý tým celkem náročná. I proto je cesta naplánovaná už 5 dní před prvním závodem, aby se psi stihli z cesty vzpamatovat.

Kondice závisí i na krmivu
Tým na tiskové konferenci také představil partnery v čele s Fitminem – ten jejich cestu podporuje finančně, ale zároveň dodává krmivo a výživové doplňky oběma psím smečkám. Na výborné formě psích závodníků se dozajista podílí i Fitmin Maxi Performance a doplňky jako lososový olej a Fitmin Klouby.


Informace pro novináře i fanoušky
Na konferenci se sešlo 12 novinářů, včetně zástupců Českého rozhlasu a webového portálu Aktuálně.cz a Sport.cz. Všimla si i média zaměřená na psy – Pes přítel člověka a Psí kusy.
Kromě rozhovoru s českými reprezentanty také novináři viděli oficiální video Fitmin týmu. To předznamenalo pravidelné reporty, které budou fanoušky informovat o průběhu výpravy na Facebooku a také webu vimcimkrmim.cz.
Záznam tiskové konference si ostatně můžete již dnes večer pustit na YouTube.
MS již tradičně organizuje IFSS, letos v kanadském Haliburton Forest. Přes 250 týmů přiveze do Kanady víc než 1200 psů, ale výsledky českých závodníků na posledním mistrovství Evropy slibují, že se ve velké mezinárodní konkurenci neztratí.

Tak teď už jen přejeme šťastný let a hodně úspěchů.

 

novější příspěvek starší příspěvek