I musherka Martina Štěpánková už ví, čím krmí

Do týmu našich partnerů přibyla nová tvář – Martina Štěpánková. Tahle srdcařka a profesionálka válí ve všech možných mushingových disciplínách a sklízí jeden úspěch za druhým.

Psí sporty jako vášeň

Martina vládne své smečce na vrcholové úrovni – už patnáct let se věnuje mushingu. Se svými psy běhá canicross, jezdí scootering a bikejöring, v zimě zase vytáhne běžky a závodí ve skijöringu nebo pulce.

Sníh nebo sucho, válí pokaždé

V letech 2006, 2008, 2012, 2014 a 2016 obsadila titul mistryně Evropy v canicrossu, mistryní světa se stala v roce 2011. Kromě toho je i několikanásobnou mistryní republiky. Se svými psími miláčky neboduje jen v běhu, medaile získává i v kategorii scooter, kde v roce 2013 získala titul mistryně světa a v letech 2007 a 2016 se stala mistryní Evropy.

Válí ale i v zimní sezóně, kdy kolo nebo koloběžka musí pryč. Ve skijöringu zaútočila na první příčku na mistrovství světa v roce 2015, titul vicemistryně si pak odnesla z mistrovství světa v roce 2011 a z mistrovství Evropy v roce 2010. Je vidět, že disciplína, láska ke zvířatům a nadšení pro sport přináší výsledky.

Sehraná smečka

S kým se vlastně o úspěch dělí a kdo jí k medailím pomáhá? V posledních letech hlavně pes Nick a jeho sestra Terri – hyperaktivní a šikovná fenka, která se zápřahu nebojí. Miluje nejen sport, ale i děti a dospělé a s ostatními členy smečky – Greyem, Timem a Pinkym – vychází na výbornou.

S Fitminem za dalšími medailemi

I Martina Štěpánková teď už ví, čím krmí – stejně jako další sportovci, trenéři a chovatelé, které Fitmin podporuje. V nadcházející mushingové sezóně jí i jejím hafanům přejeme co nejvíc úspěchů, které je posunou zase o kousek dopředu.

 

Ve Fitminu podporujeme i další mushery. Jedním z nich je Jirka Mencák, podívejte se, jak svému spřežení vládne on.

 

 

 

 

 

 

Chci taky komentovat